Rode loper gaat uit voor MSC Grandiosa - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Rode loper gaat uit voor MSC Grandiosa

Door: | 1 november, 2019

MSC Cruises rolt volgende week de rode loper uit voor de MSC Grandiosa. Het nieuwe paradepaardje van de rederij is donderdag opgeleverd door de werf Chantiers de l’Atlantique en wordt maandag 4 november in Rotterdam verwacht.

Een dag later vaart het schip door naar Hamburg, waar het later in de week wordt gedoopt door de bekende Italiaanse actrice Sophia Loren.

MSC Nederland gebruikt het bezoek om 2.000 reisagenten en relaties aan boord te verwelkomen. Vanuit België worden 1.200 reisagenten verwacht.

De MSC Grandiosa is één van de grootste cruiseschepen op zee, behoort tot de Meraviglia Plus klasse  en is het grootste schip van MSC zelf. Het schip heeft 2.421 hutten en biedt plaats aan maximaal 6.334 passagiers en 1.704 bemanningsleden. Er zijn 19 dekken.
Het schip is volgens de rederij uitgerust met geavanceerde technologieën om emissies te verbeteren, zowel op zee als aan wal.

De bezoekers staat maandag een druk programma te wachten, dat wordt afgesloten met een feestavond die tot in de late uurtjes doorgaat. TravMagazine doet uitgebreid verslag van het event.

Foto: de officieren en werknemers van de werf STX tijdens de overdracht van de Grandiosa in St. Nazaire.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel