Reserveer nu voor Reisgala 2019 met Glennis Grace - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Reserveer nu voor Reisgala 2019 met Glennis Grace

Datum: 01/01/1970

Locatie:

Het traditionele Reisgala van TravMagazine, al jaren een begrip in de reisbranche, vindt plaats op zaterdag 26 januari 2019. Vanaf vandaag is het mogelijk om uw tafels te reserveren. Wees er snel bij en zorg ervoor dat u uw gasten ruim op tijd uitnodigt! Meer informatie: www.reisgala.nl

Het Reisgala wordt ook dit jaar gehouden in Hotels van Oranje te Noordwijk. Geniet van een avond vol culinair genot, de uitreiking van de Vakantie Awards én, het optreden van een van de beste zangeressen die Nederland rijk is: Glennis Grace, die recent wist door te dringen tot de finale van America’s Got Talent.

Na afloop van het diner mogen de strikken af en de voetjes van de vloer tijdens de after-party, of geniet nog even na met uw gasten aan de bar van het hotel.
Naast de uitreiking van de Vakantie Awards wordt ook de Travel Talent Award uitgereikt aan aanstormend talent in de reisbranche, is er de uitreiking van de Sustainable award en wordt bekend gemaakt wie zich de ‘Travel Personality of the Year’ mag noemen, als opvolger van Arjan Kers (TUI).

Wat: Het Reisgala
Wanneer: Zaterdag 26 januari 2019
Waar: Hotels van Oranje, Noordwijk
Dresscode: Black Tie

Bent u er ook weer bij?
Ook dit jaar kunnen bedrijven weer tafels kopen en hun gasten uitnodigen. De belangstelling is nu al groot. Als u een tafel of couvert wilt reserveren of vragen heeft over andere mogelijkheden om tijdens deze avond uw bedrijf te promoten, neemt u dan contact op via onderstaande gegevens of met uw accountmanager.
We zien u graag op het Reisgala op zaterdag 26 januari 2018!

Team Sales TravMedia: sales@travmedia.nl
Telefoon: 035 – 672 8852

Met dank aan onze partners:

Reageer met Facebook:

Reacties: