Reiswereld.tv eind maart van start - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Reiswereld.tv eind maart van start

Door: | 9 januari, 2020

De ANVR is het nieuwe jaar begonnen in haar nieuwe kantoor in Leusden. Het onderkomen wordt gedeeld met twee andere, kleine branche-organisaties, de Recron en de Hiswa.

‘We hebben nu een derde van de oppervlakte die we in Baarn hadden, dus dat bespaart flink wat kosten. Ook delen we aan de achterkant gezamenlijke kosten met de andere huurders’, zegt ANVR-voorman Frank Oostdam.

Dat betekent dat de ANVR nu meer geld kan besteden aan andere zaken, zoals het meer inhoud geven aan het ANVR-logo richting consument. Hiervoor wordt een marketeer ingehuurd. Daarnaast gaat aan het eind van het eerste kwartaal Reiswereld.tv van start, het eigen videokanaal van de ANVR dat via YouTube wordt uitgezonden. Het gaat vooralsnog om een pilot van twee afleveringen. Ook wordt gewekt aan een blockchain-platform.

‘We zijn met opzet erg breed bezig, want ook dat hoort bij het behartigen van de belangen van onze leden. Het gaat bij een brancheorganisatie om geloofwaardigheid en relevantie. We willen de maatschappelijke relevantie benadrukken van reizen en vakantie. Hiervoor zetten we een brede mix van activiteiten in.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel