Reisburo Franeker sluit de deur - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Reisburo Franeker sluit de deur

Door: | 17 juni, 2020

Reisburo Franeker heeft vanwege de coronacrisis besloten de activiteiten te stoppen. Eigenaren Jeanet Hospes en André Diemers zien geen andere uitweg dan het team te ontbinden en ontslag aan te vragen voor de zes medewerkers, zo melden zij op de website.

Zij hopen in een later stadium op een terugkeer als zelfstandig reisagent.

Dankzij doortastend handelen, kan het reisbureau aan alle financiële verplichtingen richting betrokkenen, zoals klanten, medewerkers, verhuurder en andere crediteuren, voldoen, zegt het duo. Van een faillissement is geen sprake.

Voor de klanten van Reisburo Franeker verandert er tot 1 september niets, zegt Jeanet Hospes.
‘De dienstverlening op het Raadhuisplein in Franeker blijft zoals klanten dat van ons gewend zijn. Als verantwoordelijken zien wij ook na deze datum toe op een goede afwikkeling. En daarna? Na 1 september onderzoeken we de mogelijkheid van een eventuele doorstart als zelfstandig reisagent.’

Sinds maart heeft Reisburo Franeker geen enkele reis meer uitgevoerd. Met een omzet gelijk aan nul, doorlopende kosten (medewerkers, pandhuur, verzekeringen) en de wetenschap dat de situatie dit jaar niet meer verbetert is besloten de deur te sluiten.

Reisburo Franeker werd 3 keer tot beste reisbureau van Friesland uitgeroepen en eindigde 2 keer in de Nederlandse top drie.

Foto: Jeanet Hospes en André Diemers in betere tijden (Archieffoto TravMagazine)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.