Record aantal deelnemers kras & winactie van Sunny Cars - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Record aantal deelnemers kras & winactie van Sunny Cars

Door: | 5 juni, 2019

Met 1.450 deelnemers is de kras & winactie van Sunny Cars een groot succes geworden. ‘Vooraf hoopten wij op 1.000 deelnemers, dat zou al een mooie verbetering zijn ten opzichte van de 850 deelnemers vorig jaar. Dat het er zo veel meer zouden zijn, konden we alleen maar van dromen’, zegt Marco Ammerlaan, Director of Sales Nederland, België & Frankrijk bij Sunny Cars.

Deelnemers aan de actie maakten kans op één van de 28 plekken voor de Grand Prix Sunny Cars studiereis in september. In totaal hebben alle deelnemers samen bij 6.000 krasloten bij elkaar gespaard. De beste prestatie werd geleverd door een reisagent die 46 loten wist te sparen, gevolgd door 39 krasloten voor de nummer twee.
Afgelopen vrijdag was de laatste dag van de actieperiode die op 1 mei begon. De hele maand mei konden krasloten verdiend worden door het maken van boekingen. Daarnaast konden extra krasloten verdiend worden door het maken van de inschrijfquiz, een Customer Journey e-learning en het oplossen van pittige hersenkrakers.

Studiereis
Hoe meer krasloten, hoe meer kans op een van de 28 studiereisplekken of andere prijzen, waaronder korting op autohuur, cadeaukaarten voor Bol.com en Zalando cadeaukaarten en On a roadtrip reisboeken.
Wie meegaan op de studiereis blijft nog even spannend, want de gewonnen prijzen kunnen tot 8 juli worden verzilverd.
Tijdens de Grand Prix Sunny Cars studiereis van 8 tot met 12 september staat de roadtrip-ervaring centraal. Het wordt een trip van vier dagen fun, kennis en spel, waarbij vier teams van acht personen aan de hand van GPS-opdrachten een populaire autohuurbestemming leren kennen.

De kwartaalwinnaars van de Smile Society Top 100 hebben hun plek al verdiend. Dat zijn  Waltraud Dallinger, Annemarie van Erp en Tim Zegveld. Begin augustus wordt de vierde kwartaalwinnaar bekend gemaakt.

Prijzen
Alle deelnemers hebben zich via een kennisquiz ingeschreven, waardoor we belangrijke informatie over autohuur en Sunny Cars konden overbrengen’, zegt Marco Ammerlaan. ‘Ook is een duidelijke stijging zichtbaar in het aantal boekingen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De deelnemers hebben dus flink hun best gedaan om zo veel mogelijk krasloten te verdienen. Dat zagen we ook aan de opdrachten die we als extra spelelement hebben bedacht, als voorproefje op de studiereis. Ruim 450 antwoorden werden ingestuurd, waarvan maar liefst 377 correct. En geloof ons, ze waren niet eenvoudig. Door al dit enthousiasme hebben we besloten het aantal prijzen flink uit te breiden, zodat al die moeite niet voor niets is geweest. Ons kantoor leek de afgelopen dagen wel een postkantoor door het versturen van die bijna 6.000 krasloten, maar dat is het zeker waard. Nu op naar de Grand Prix Sunny Cars studiereis zelf.’

(Visited 225 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel