Reactie op Thomas Cook: gratis annuleren bij Alltours - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Reactie op Thomas Cook: gratis annuleren bij Alltours

Door: | 10 oktober, 2019

Na de insolventie van Thomas Cook Duitsland biedt Alltours klanten de mogelijkheid om hun vakantie kosteloos te annuleren. De regeling geldt voor boekingen tot 15 november.

Iedereen die zijn vakantie in de komende weken bij Alltours wil boeken, kan zijn reis tot 15 november dit jaar annuleren of omboeken. Dit geldt voor alle klassieke pakketreizen voor de komende winter en de zomer van 2020.

‘We hebben besloten om deze stap te zetten vanwege het faillissement van Thomas Cook, dat voor veel onzekerheid zorgt’, zegt oprichter en eigenaar Willi Verhuven.

Volgens hem heeft Thomas Cook Duitsland nog niet alle reizen geannuleerd en is het onduidelijk of Cook-gasten onder hun bestaande reiscontracten uit kunnen.
‘We willen de betrokkenen zekerheid geven voor hun vakantie.’ Mochten klanten niet onder hun Cook-reiscontract uit kunnen komen, dan hebben ze de mogelijkheid om hun Alltours-reis gratis te annuleren of om te boeken.

Ze blijven dus niet met dubbele kosten voor hun vakantie zitten. ‘Indien nodig zullen we de gratis omboekoptie nogmaals verlengen voor onze klanten.’
De actie geldt volgens Verhuven voor alle klanten en niet alleen voor klanten die door de insolventie van Thomas Cook zijn getroffen.

Deel dit artikel