Primeur 333Travel: altijd online onderweg - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Primeur 333Travel: altijd online onderweg

Door: | 14 september, 2018

Verre reizenspecialist 333Travel lanceert gratis wifi aan boord van minibussen op de bestemming. De service geldt in eerste instantie voor Thailand, Bali, Sri Lanka, Maleisië, Vietnam en Cambodja.

‘Dit is een primeur voor de reisbranche. Wij zijn de eerste Nederlandse reisorganisatie die dit aanbiedt’, zegt Frangken Tuhumena, CEO en eigenaar van 333Travel.
De wifi-service geldt voor reizen met vertrek vanaf 1 januari 2019. Klanten die hun reis nog dit jaar boeken, krijgen de service gratis aangeboden. Daarna wordt de service tegen betaling aangeboden. De hoogte daarvan is afhankelijk van de lengte van de reis.

‘Vakantiegangers vinden het leuk om onderweg foto’s te posten op sociale media. Dat hoort er nu eenmaal bij. Wifi is onderdeel geworden van onze maatschappij. Niet voor niets vraagt iedereen bij het inchecken in een hotel meteen om de wifi-code’, zegt Tuhumena.
De specialist in privé rondreizen is de eerste die op deze manier internet onderweg aanbiedt. ‘We maken het contact met het thuisfront eenvoudig en comfortabel, ook in landen of regio’s waar een internetverbinding verre van standaard is. We hebben veel families als klant, die met het gezin een privé rondreis maken. Ik kan me voorstellen dat de kinderen onderweg veel op sociale media zitten, terwijl de vader misschien zijn werkmail wil lezen. Dat kan nu allemaal.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel