Philipp Goos vertrekt bij Zoover - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Philipp Goos vertrekt bij Zoover

Door: | 29 oktober, 2019

Philipp Goos vertrekt als directeur van Zoover. Hij wordt opgevolgd door Martijn Olthof, afkomstig van Bol.com. Over de reden van het vertrek van Goos is niets bekend.

Zelf zegt hij in een verklaring: ‘Na vijf intensieve maar mooie jaren, voelt dit als het juiste moment om de verantwoordelijkheid over te dragen. De aankomende periode zal ik me op een Harvard-studie en mijn gezin richten, om vanuit daar nieuwe stappen te ondernemen.’

Zoover werd in 2012 door het Duitse HolidayCheck Group overgenomen, waarna Philipp Goos in 2014 werd aangesteld als algemeen directeur. Onder zijn leiding werd de websiteontwikkeling volledig in huis gehaald, waardoor continue productoptimalisatie mogelijk werd. Mede dit legde de basis voor de huidige transitie naar een OTA-model. Voor deze nieuwe fase heeft Philipp besloten zijn verantwoordelijkheden aan een goede opvolger over te dragen, zegt Zoover.

Met ingang van 1 januari 2020 is Martijn Olthof (39) benoemd als directeur bij Zoover. In deze functie wordt hij eindverantwoordelijk voor de vakantieboordelingssite die momenteel uitbreidt naar een Online Travel Agency (OTA).

Olthof heeft een achtergrond in strategie-consulting en sales, onder andere bij Nike. De afgelopen vijf jaar werkte hij als eindverantwoordelijke bij Bol.com, waar hij sinds 2017 als director Fashion & Lifestyle verantwoordelijk was voor alle commerciële en operationele retail- en platformactiviteiten. ‘Zoover is een prachtig merk met veel potentie. Ik kijk er naar uit om, samen met het team, Zoover als toonaangevende OTA in de markt neer te zetten.’

Foto boven: Philipp Goos (Archieffoto TravMagazine).

Foto: Martijn Olthof, de nieuwe directeur van Zoover.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel