Ouders omgekomen meisje klagen rederij aan - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Ouders omgekomen meisje klagen rederij aan

Door: | 11 juli, 2019

De ouders van het 1-jarige meisje dat eerder deze week in Puerto Rico om het leven kwam toen ze van een cruiseschip viel, klagen de rederij aan. Het schip lag tijdens het incident in de haven van San Juan.

Het meisje kwam ten val toen haar opa haar tijdens het spelen uit een raam op het elfde dek van het cruiseschip Freedom of the Seas liet bungelen.

De ouders hebben een andere lezing van de gebeurtenissen en willen nu de rederij, Royal Caribbean, aansprakelijk stellen, meldt het AD. Deze zou nalatig zijn geweest. Volgens de ouders tilde de grootvader het meisje in het kindergedeelte van het cruiseschip op, omdat ze op een van de ramen wilde bonken. Dat deed ze altijd bij de hockeywedstrijden van haar oudere broers. Haar grootvader tilde haar op en zette haar op een verhoging. Hij dacht dat er glas bij het raam was, maar dat bleek niet zo te zijn. De ouders zeggen nu dat iemand van de bemanning waarschijnlijk een raam heeft opengelaten.

Royal Caribbean zegt in een verklaring ‘diep bedroefd’ te zijn. ‘We hebben ons zorgteam beschikbaar gesteld om het gezin te helpen met alle middelen die ze nodig hebben. Uit respect voor hun privacy zijn we niet van plan om verder commentaar te geven op het incident.’

(Visited 756 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel