Nieuw touroperatormerk voor LMX - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

LMX start nieuw touroperatormerk

Nieuw touroperatormerk voor LMX

Door: | 16 april, 2018

LMX-oprichter Markus Hartwig start een nieuw touroperatormerk voor bouwsteenreizen: LMX Individueel. Met dit nieuwe merk kunnen reisbureaus per direct rondreizen, combinatiereizen, stopover reizen, en bouwstenen als hotels, excursies, transfers en huurauto’s zelf samenstellen en boeken.

Daarvoor staat een aanbod aan bouwstenen in meer dan 5.000 bestemmingen wereldwijd ter beschikking. Daarnaast heeft LMX Individuell rondreizen in het programma opgenomen. De rondreizen zijn met alle andere reisbouwstenen, bijvoorbeeld een paar stranddagen als verlening voor of na de rondreis, flexibel en individueel te combineren. Ook zijn low cost airlines boekbaar en de Duitse en Europese Flixbus verbindingen toegevoegd.

Aanspreekpartner voor reisbureaus is het LMX team in Berlijn, dat ook het ver-weg merk SunTrips onder haar hoede heeft. Het team werd in de afgelopen maanden sterk uitgebreid, zodat er genoeg capaciteit is voor ondersteuning van de reisbureaus. De merken SunTrips en LMX Individuell worden binnenkort geïntegreerd in de nieuw opgerichte LMX Special Tours GmbH, die geleid wordt door LMX-oprichter Markus Hartwig.

LMX individueel garandeert alle reisbureaus, onafhankelijk van de partnerstaffel, een basiscommissie van 10 procent en geeft nu bij de start van dit nieuwe merk een extra commissie van 2 procent, die tot aan boekdatum 31 oktober 2018 geldig is. De volle commissie wordt ook op boekingen van een enkele bouwsteen gegarandeerd, zoals bijvoorbeeld hotel only, alleen een transfer en excursies.

(Visited 119 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel