Nico van der Veer (TUI) opgevolgd door duo - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Nico van der Veer (TUI) opgevolgd door duo

Door: | 15 januari, 2020

Nico van der Veer, die komende zomer afscheid neemt als directeur Retail en MRA van TUI Nederland, wordt opgevolgd door een duo.

Vanaf 1 juli 2020 nemen Suzanne Goossen en Sebastiaan de Vries elk de rol op zich van Head of Retail van TUI Nederland.
De benoeming van het duo is dinsdag binnen TUI Nederland bekendgemaakt.

Nico van der Veer maakte in september vorig jaar bekend dat hij, na 45 jaar werkzaam te zijn geweest in de reisbranche, gaat stoppen en wil gaan genieten van meer vrije tijd.
Voor zijn opvolging is gekozen voor een duo. Vanaf 1 juli dit jaar nemen Suzanne Goossen en Sebastiaan de Vries elk de rol op zich van Head of Retail van TUI Nederland. In hun nieuwe functie rapporteren zij aan general manager Arjan Kers.
Ook Jeroen Otto, Manager Franchise van TUI at Home en nu nog rapporterend aan Van der Veer, gaat vanaf deze datum aan Kers rapporteren.

Suzanne Goossen werkt sinds november 2013 bij TUI en is momenteel Director Proces Excellence, Business Development & Innovation. In deze functie houdt zij zich, samen met haar team, kort gezegd bezig met het ontwikkelen en implementeren van nieuwe businessplannen, producten en diensten.

Sebastiaan de Vries werkt sinds januari 2008 bij TUI. Sinds 2017 is hij Area Manager van TUI CABS met als standplaats Curaçao.

Nico van der Veer zal het duo de komende zes maanden begeleiden voordat hij op 1 juli het stokje definitief overdraagt. Hierbij wordt ook gekeken naar een onderlinge taakverdeling.

Foto: Nico van der Veer (Archieffoto TravMagazine).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel