Nico van der Veer (TUI) kondigt vertrek aan - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Nico van der Veer (TUI) kondigt vertrek aan

Door: | 10 september, 2019

Nico van der Veer, directeur reisbureaus en mobiele agenten van TUI Nederland, heeft dinsdag bekendgemaakt dat hij per 1 juli 2020 TUI gaat verlaten.

Van der Veer heeft dat dinsdag aan relaties in de branche laten weten.

‘Het besluit is in goed overleg met TUI genomen. Tot juli 2020 werken we gewoon door aan alle lopende projecten.

De komende periode is er voldoende tijd om zaken netjes af te ronden en het biedt TUI de gelegenheid zorg te dragen voor een goede opvolging’, schrijft Van der Veer.

‘Ik werk nog elke dag met veel plezier, maar ik kijk er ook naar uit om wat gas terug te nemen en in nog redelijk goede gezondheid te genieten van het leven. Als ik TUI ga verlaten, ben ik 45 jaar werkzaam bij TUI en haar rechtsvoorgangers (met een kleine onderbreking bij Thomas Cook). De reisbranche vind ik nog altijd de mooiste branche om in werkzaam te zijn. Retail had en heeft een prominente plaats binnen TUI en ik vind het een voorrecht om aan alle veranderingen op dat vlak meegebouwd te hebben. We hebben nog een klein jaar te gaan. Een jaar om nog vele mooie herinneringen toe te voegen aan de vele die er al zijn…’

 

 

(Visited 1.808 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Lidy Brooijmans

    Nog even een flinke eindsprint en dan heerlijk genieten van een welverdiende rust. Dank voor de jarenlange prettige samenwerking!

  2. Koos Hekkert

    Geniet ervan straks, Nico. We zullen elkaar zeker nog eens tegenkomen op een zonnige plek. Fantastisch werk geleverd en een tijd fijn met je samengewerkt.