Update: Nederlands gezin getroffen door ongeluk Turkije, vader overleden - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Update: Nederlands gezin getroffen door ongeluk Turkije, vader overleden

Door: | 8 augustus, 2019

Bij een ongeluk met een jeep in de Turkse badplaats Alanya is een Nederlandse toerist omgekomen. De jeep waarin de man zat, raakte van de weg en viel 20 meter naar beneden. Volgens de NOS horen de Nederlandse slachtoffers bij een gezin uit de provincie Utrecht. De vader kwam bij het ongeluk om het leven. Moeder, dochter en zoon raakten gewond.

Dat meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken. De andere acht toeristen die gewond raakten komen uit Turkije, Litouwen en Rusland. Sommigen zijn er slecht aan toe. De toeristen maakten een excursie met de terreinwagen. Door onbekende oorzaak raakte het voertuig van de weg en belandde ruim 20 meter lager in een kloof.

De chauffeur is een een man van 25 uit Alanya en geboeid meegenomen naar het politiebureau.

(Visited 2.189 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. A V duijne

    Wij waren in 2007 ook op vakantie geweest naar Alanya. Wij hadden daar ook een jeepsafari gedaan, kregen een ernstig ongeluk. De jeeps zijn erg oud en weinig toezicht op de jeeps. Ik raad het jullie echt af. We zaten met ze 8ten in een jeep, ging ook allemaal over de kop. Een van ons moest zeker een maand in het ziekenhuis liggen ivm klaplong. Dus wees gewaarschuwd ga niet op safari.

  2. Hennie Cock van Reede

    Word dikwijls gereden met te oud materiaal.l

  3. Egbert Jonker

    Ik zou iedereen afraden om met een traditionele jeep safari mee te gaan in Alanya en omgeving. Ondanks dat de bedrijven TURSAB aangesloten zijn en de wagens, verzekeringen en materiaal in orde zijn, rijden de chauffeurs soms als stelletje idioten met de muziek keihard aan langs huisjes op het platteland. Rijden aan linkerkant van de weg door bochten zonder enig overzicht en keihard langs afgronden. Klanten adviseren hier niet aan mee te doen. Het verpest het mooie achterland maar bovenal: elk jaar zijn er dodelijke slachtoffers en vele gewonden te betreuren.