Nederland op Best in Travel-lijst van Lonely Planet - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Nederland op Best in Travel-lijst van Lonely Planet

Door: | 22 oktober, 2019

Nederland is opgenomen op de Best in Travel-lijst van 2020 van Lonely Planet. Nederland staat op plaats 7 van beste landen om te bezoeken in 2020.

De Best in Travel-lijst is een jaarlijkse verzameling van de beste bestemmingen, trends, reizen en ervaringen voor het komende jaar.

‘Het jaar 2020 markeert voor Nederland 75 jaar vrijheid sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog, en Nederland is klaar om feest te vieren, met evenementen in het hele land,’ zegt Lonely Planet.

‘Bruisend Amsterdam is altijd een bezoek waard, maar ook de overige steden zijn er helemaal klaar voor’, schrijft de reisgids.
‘Maak gebruik van het uitstekende treinnetwerk en ontdek de vele prachtige plekken die het land rijk is. Je bent er vaak ook voordeliger uit. April en mei zijn de beste tijd voor een bezoek, want naast Koningsdag en Bevrijdingsdag vindt dit jaar in Rotterdam het Eurovisie Songfestival plaats. Ga op verkenning buiten de steden met het groeiende netwerk van ruim 35.000 kilometer aan fietspaden en ontdek de natuurlijke rijkdom die dit kleine landje te bieden heeft, zoals bijvoorbeeld op de Waddeneilanden.’

De lijst van beste landen voor 2020 wordt aangevoerd door Bhutan, het koninkrijk dat in 2020 de eerste volledig organisch-biologische natie wil worden. Engeland staat op de tweede plek, gevolgd door Noord-Macedonië op nummer drie.
Aruba staat op een vierde plaats in de lijst.

Het Oostenrijkse Salzburg is benoemd tot de nummer één stad. De Centraal-Aziatische Zijderoute staat op nummer 1 in de top 10 regio’s. De Oostelijke Kleine Soenda-eilanden in Indonesië zijn benoemd tot de bestemming waar je het meest waar krijgt voor je geld (Best Value).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel