MSC: Grand Voyage begint niet in Shanghai maar in Singapore - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

MSC: Grand Voyage begint niet in Shanghai maar in Singapore

Door: | 30 januari, 2020

De Grand Voyage van MSC Splendida van Azië naar het Midden-Oosten en Europa op 14 februari begint niet in Shanghai (China) maar in Singapore. De reden is de actuele situatie in China vanwege het coronavirus.

Hiermee zijn drie afvaarten vanaf Shanghai geannuleerd, zo heeft MSC Cruises donderdag laten weten. De Grand Voyage duurt 28 dagen.

‘De wijzigingen in de vaarroute zijn het gevolg van de gezondheidssituatie met betrekking tot het coronavirus in China. Er zijn geen gevallen gemeld onder passagiers of bemanningsleden aan boord van MSC Splendida, tijdens haar bezoeken aan de Aziatische-haven gedurende deze winterperiode’, zegt MSC.

‘De beslissing om het schip van Shanghai naar Singapore te verplaatsen is genomen in het belang van de veiligheid en het welzijn van onze passagiers en bemanningsleden, evenals de beslissing om onze volgende drie geplande afvaarten vertrekkende vanuit China te annuleren’, zegt Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises.

‘Veel grote luchtvaartmaatschappijen hebben hun vluchtfrequentie naar China geannuleerd en/of verminderd. De ‘Grand Voyage’ is een maritieme traditie waarbij een schip van het ene deel van de wereld naar het andere vaart voor een nieuw vaarseizoen. De ‘Grand Voyage’ aan boord van de MSC Splendida was dan ook volgeboekt met gasten die vanuit het buitenland vlogen om te genieten de ervaring van een uniek reisschema.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel