Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Marc van Rijsingen (ex-alltours) naar Vacanzo

Door: | 9 september, 2019

Marc van Rijsingen is aan de slag gegaan als salesmanager bij Vacanzo, de nieuwe touroperator van Mert Kayalioglu.

Van Rijsingen werkte vanaf juni 2007 tot september 2018 voor de Duitse touroperator alltours, waar hij de laatste jaren de functie van salesmanager bekleedde. Sinds 1 september is hij salesmanager bij Vacanzo.

‘Het is thuiskomen en tegelijk een erg leuke uitdaging. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe baan, waarvoor ik onder meer weer reisbureaus in het land ga bezoeken’, laat Van Rijsingen desgevraagd weten aan TravMagazine.

Vacanzo is een jonge touroperator die zich voornamelijk richt op de verkoop via reisbureaus met goede commissies, met als basis 10 procent, oplopend tot 13 procent (voor individuele reisbureaus).

‘Ik ben blij dat ik voor Vacanzo ben gaan werken, want deze touroperator staat achter het reisbureau en daar kan ik me heel goed in vinden’, aldus Van Rijsingen.

Ook is het product goed, zegt hij, met aanbod van Turkije tot Griekenland. Binnenkort worden er nog meer bestemmingen toegevoegd, zoals Dubai, Kaapverdië, Spanje, Dominicaanse Republiek, Cuba, Mexico, Marokko, Italië, Frankrijk, Portugal en nog een aantal andere bestemmingen.

‘Wij bieden niet alleen de grote ketens aan, maar ook authentieke hotels. Dus naast de top 20 hotels hebben we ook de kleinere accommodaties, vaak familiebedrijven, waar de service heel persoonlijk is.
Gevlogen wordt vanaf praktisch iedere luchthaven in Duitsland, maar ook vanaf de Nederlandse luchthavens bieden wij diverse mogelijkheden.’
‘Tevens kun je bij ons acco only reserveren.
We hanteren het level playing field. Wij geloven in de agent, omdat die face to face service biedt en dat is iets waar de klant juist nu, met het onpersoonlijke aanbod op internet, naar op zoek is. Ik ben er in ieder geval klaar voor om samen met de reisagent als van ouds er een succes van te maken’, aldus Van Rijsingen.

Ook staan volgens hem de ‘leerzame, informatieve en leuke’ bioscoopavonden (roadshows) weer op get programma. ‘Alleen of die er eind dit jaar al komen, is nog niet definitief.’

(Visited 776 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel