LuggageHero begint ook in Amsterdam - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

LuggageHero begint ook in Amsterdam

Door: | 25 juni, 2019

Het Deense LuggageHero, waarbij toeristen hun bagage tegen betaling ergens tijdelijk kunnen stallen, is ook in Amsterdam begonnen. Er zijn inmiddels 40 locaties in de hoofdstad waar toeristen voor een paar uur of dagen hun bagage kunnen onderbrengen.

Het bedrijf, opgericht in 2016 door de Deen ​Jannik Lawaetz, spreekt van een lokaal netwerk voor korte termijn bagage-opslag en bestempelt zichzelf als een ‘peer-to-peer travel & sharing concept’.
Reizigers die bijvoorbeeld door een late ​check-in ​of vroege ​check-out bij hun hotel noodgedwongen met hun bagage lopen te sjouwen, kunnen deze stallen bij lokale winkels, hotels, cafés en restaurants. De drop-off points bevinden zich in de buurt van toeristische locaties en bij de belangrijkste openbaar vervoerverbindingen. Het vinden van beschikbare drop-off points en het reserveren van de benodigde opslag gebeurt via een mobiele app.
De kosten bedragen 1 euro per uur, met een maximum van 10 euro per dag, per bagagestuk.

LuggageHero telt inmiddels meer dan ​800 drop-off points​ in grote steden wereldwijd. Het bedrijf werd door ​PhocusWire​ genoemd als een van de ​Top 25 Hot Startups​ van 2019.

(Visited 194 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel