Landal GreenParks winnaar van Sustainable Brand Index - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Landal GreenParks winnaar van Sustainable Brand Index

Door: | 20 april, 2018

Landal GreenParks is winnaar van de Sustainable Brand Index van 2018 in de categorie Travel en Leisure. Landal mag zich een jaar lang het meest duurzame reismerk van Nederland noemen op grond van onafhankelijk consumentenonderzoek.
De onderscheiding werd donderdag in Amsterdam uitgereikt door Harm Edens.

De Sustainable Brand Index is een internationaal onafhankelijk onderzoek waarbij consumenten worden geïnterviewd over duurzaamheid en de communicatie van consumentenmerken. De Sustainable Brand Index wordt jaarlijks uitgevoerd in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en sinds vorig jaar ook in Nederland en bestaat uit een rangorde en een diepteonderzoeksrapportage.

‘We zijn bijzonder blij met en trots op deze onderscheiding. Deze waardering door gasten is een mooie erkenning van onze ambities en inspanningen op het gebied van duurzaamheid,’ aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks. ‘Onze concrete ambitie is om in 2030 klimaatneutraal te opereren, maar daarnaast willen we bijdragen aan een gezondere natuur, door zuinig om te gaan met de natuur en gasten bewuster te maken.’

(Visited 100 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel