KLM-topman Elbers vliegt als ‘waarnemersbemanning’ mee naar Londen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

KLM-topman Elbers vliegt als ‘waarnemersbemanning’ mee naar Londen

Door: | 12 mei, 2020

KLM-topman Pieter Elbers is dinsdagochtend als ‘waarnemersbemanning’ (observer crew) meegevlogen op een vlucht van Amsterdam naar Londen. Dat meldt hij via Linkedin. Deze route was 100 jaar geleden de eerste vlucht van KLM.

‘COVID-19 heeft onze samenlevingen en levens drastisch veranderd. Wat niet is veranderd, is de geest, inzet en blauwe harten van alle KLM-collega’s. Integendeel, dat is alleen maar sterker geworden’, schrijft Elbers, die met de crew de eigen KLM-regels volgde en gezichtsbescherming aan boord droeg.

‘Vanmorgen vloog ik als ‘waarnemersbemanning’ op KL1007/8 Amsterdam-Londen, de route die is teruggebracht van 10 keer per dag tot één keer per dag. KLM’s eerste vlucht 100 jaar geleden was tussen Amsterdam en Londen, en vanaf hier beginnen we aan de lange en moeilijke weg om ons bedrijf weer op te bouwen.

Het voelde echt goed om weer te vliegen en het was een goede ervaring om inzicht te krijgen in de customer journey en de inspanningen van de operationele KLM-medewerkers. Zowel aan boord als op de grond kon ik me echt inleven in de uitdagende omstandigheden voor veilig reizen waarmee zij worden geconfronteerd. Een geweldige ploeg medewerkers!

Ik ben echt dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten tonen bij de keus om met ons te vliegen en de niet aflatende toewijding van onze fantastische bemanningen om te bewijzen dat KLM dat vertrouwen waard is. Dat hebben we de afgelopen 100 jaar gedaan en dat zullen we blijven doen!’

Foto boven: Pieter Elbers (links) met de crew op weg naar Londen. Foto onder: op weg naar de gate, met Elbers tweede van rechts.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.