Kaj van der Voort bij Kids Vakantieaanbieder van het Jaar - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Kaj van der Voort bij Kids Vakantieaanbieder van het Jaar

Door: | 25 november, 2019

De jaarlijkse strijd om de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards is weer losgebarsten. De organisatie is in handen van de Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs. De winnaars worden op zondagmiddag 19 januari bekendgemaakt in de Festivaltent op de Vakantiebeurs.

De awards worden uitgereikt door zanger en musicalster Kaj van der Voort en de Kids Vakantiegids Detectives. Centraal bij de verkiezing is de vraag welke reisorganisaties het beste aanbod hebben voor gezinnen met kinderen en welke vakantiemascotte het leukst is.

De verkiezing wordt voor het dertiende jaar op rij gehouden. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties worden onderscheiden, is onderverdeeld in vijftien categorieën: Actieve vakanties, Allround, Baby vakanties, Duurzame vakanties, Eenouder vakanties, Familiehotels, Glamping, Glamping XL, Kamperen, Kamperen XL, Kidsclub vakanties, Pretpark vakanties, Vakantieparken, Vakantieparken XL en Verre vakanties. Daarnaast wordt de Kids VakantieMascotte van het Jaar 2020 uitgereikt aan de leukste, grappigste en populairste vakantiemascotte.

Aanmelden kan op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards-website. Per categorie nomineert de vakjury uit alle inschrijvingen drie partijen. Aansluitend kan het publiek de winnaars kiezen.

De vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 bestaat uit experts op het gebied van (familie)vakanties: Frank Oostdam (directeur-voorzitter ANVR), Theo de Reus (hoofdredacteur TravMagazine) en Marlotte Lubbers (directeur Kids Vakantiegids).

Voorafgaand aan de uitreiking, op zondagmiddag 19 januari, geeft Kaj van der Voort eerst een optreden. Deze zanger, musicalster en kinderidool begon zijn carrière op 11-jarige leeftijd als Ciske in de hitmusical Ciske de Rat. Hij brak echt door bij het grote publiek met de voormalige boyband B-Brave. Inmiddels timmert Van der Voort aan de weg als soloartiest.
Dat hij naast acteren en zingen ook kan dansen, bewees hij door het tot de halve finale te schoppen in het dansprogramma Dance Dance Dance.

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die passen bij de wensen van de hele familie.
Er is ook een Kids Vakantiegids magazine, met vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar. De website Kidsvakantiegids.nl telt jaarlijks 3 miljoen bezoekers en biedt uitgebreide bestemmingsinformatie, vakantietips en een geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Klik hier voor meer informatie.

Foto: Kaj van der Voort  (Foto Cooper Seykens).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel