José van Felius vertrekt bij ‘mooiste reisbureau van Nederland’ - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

José van Felius vertrekt bij ‘mooiste reisbureau van Nederland’

Door: | 6 juni, 2019

José van Felius vertrekt na 11 jaar bij de Gorcums Reisburo Groep, waar zij sinds vorig jaar zomer als storemanager mede het gezicht was van de Travel Store in Dordrecht, die is gehuisvest in de Waalse Kerk.

Van Felius gaat per 1 juli aan de slag als accountmanager bij Verschoor Reizen. Zij gaat hier het onderdeel Evenementen en Incentives op zich nemen.
‘Ik heb met veel plezier bij de Gorcums Reisburo Groep gewerkt, waarvan het grootste gedeelte op ons hoofdkantoor in Gorinchem en het laatste jaar in het mooiste reisbureau van Nederland, de Travel Store in Dordrecht. Dat is een prachtig project, waar ik met heel veel trots op terugkijk en dat ik in vol vertrouwen overlaat aan mijn fijne collega’s.’

‘Ondanks dat het een dubbel gevoel geeft, ben ik toe aan iets nieuws. De Travel Store loopt en daar ben ik super trots op. Ik kijk terug op een aantal mooie jaren, waarin ik mezelf heb weten te ontwikkelen dankzij de ondersteuning van Frank Visch en zijn bedrijf.’

Foto: José van Felius met eigenaar/directeur Frank Visch en presentator Chris Zegers bij de opening van de Travel Store vorig jaar zomer.

(Visited 1.513 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel