José van Felius naar TUI at Home - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

José van Felius naar TUI at Home

Door: | 19 juli, 2019

José van Felius heeft zich als mobiele reisadviseur (MRA) aangesloten bij TUI at Home. Ze is daarmee de 120-ste MRA van de eigen formule van zelfstandig reisagenten van TUI.

José van Felius werkte 11 jaar bij de Gorcums Reisburo Groep, waar zij sinds vorig jaar zomer als storemanager mede het gezicht was van de Travel Store in Dordrecht, gevestigd in de Waalse Kerk. In juni dit jaar kondigde zij daar haar vertrek aan, met de bedoeling om te gaan werken als accountmanager bij Verschoor Reizen.

‘Mijn passie voor reizen in combinatie met de vrijheid om daar zelf invulling aan te geven waren al jaren een stille wens’, zegt Van Felius over haar stap. ‘Uiteindelijk moet je doen waar je het meeste voldoening uit haalt en dit ondernemerschap onder de paraplu van TUI is wat mij het beste past.’

De formule voor zelfstandig reisagenten van TUI blijft doorgroeien. De teller staat op 120 aangesloten MRA’s, zegt Jeroen Otto, die recent werd aangesteld Manager Franchise van TUI at Home.
‘Ik vind het aantal niet eens het belangrijkste, het gaat om de kwaliteit. Ik ben echt enorm trots op de aangesloten MRA’s. Zij zijn van grote toegevoegde waarde voor TUI als reisorganisatie en worden gewaardeerd. De positieve vibe maakt dat de club ook weer nieuwe MRA’s aantrekt. Ik ben bijzonder blij met de komst van José van Felius per 1 augustus aanstaande.’

Foto boven: Jeroen Otto en José van Felius.

Foto: José van Felius met Jeroen Otto en Nico van der Veer, directeur Retail van TUI Nederland.

(Visited 727 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel