Jan de Wit Group neemt activiteiten Havi Travel over - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Jan de Wit Group neemt activiteiten Havi Travel over

Door: | 11 februari, 2020

Jan de Wit Group heeft een doorstart van touringcarbedrijf Havi Travel gerealiseerd en de vervoersactiviteiten van het bedrijf overgenomen. Hierover is overeenstemming bereikt met de curator.

Dat heeft Jan de Wit Group dinsdag laten weten. Jan de Wit Group integreert per direct de klantenportefeuille van Havi Travel binnen haar eigen onderneming en ziet deze als een waardevolle uitbreiding van haar eigen nationale- en internationale orderportefeuille. Het bedrijf uit Haarlem is begonnen met de eerste sollicitatiegesprekken met het huidige personeel van Havi Travel.

Vorige week werd nog bekend dat het failliet verklaarde Havi Travel geen doorstart zou maken. Het touringcarbedrijf Havi Travel in Goor werd in navolging van moederbedrijf Havi Beheer vlak voor de kerstdagen failliet verklaard. Volgens vakbond FNV kwam er geen doorstart er geen overnamekandidaat zou zijn.

Havi Travel heeft een historie die teruggaat tot 1924. Na de overname van OAD Bus in april 2018 was Havi Travel uitgegroeid tot één van de grotere touringcarbedrijven in Nederland.

Jan de Wit Group  is één van de grotere particuliere all-round personenvervoerbedrijven van Nederland en is sinds januari 2019 het eerste touringcarbedrijf dat klimaatneutraal touringcarvervoer aanbiedt. Het bedrijf bedient alle marktsegmenten van het nationaal en internationaal personenvervoer over de weg.

(Visited 315 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.