Jan de Ridder (Sawadee Reizen) gaat met pensioen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Jan de Ridder (Sawadee Reizen) gaat met pensioen

Door: | 15 mei, 2020

Jan de Ridder, directeur van Sawadee Reizen, gaat per 31 augustus met pensioen. Dat heeft hij vrijdag laten weten. ‘Het zat al een tijdje in de pen, maar zeker toch nog met pijn in mijn hart laat ik jullie dit weten’, schrijft hij aan relaties in de branche.

‘In goed overleg met onze aandeelhouder in Londen heb ik besloten er er eind augustus definitief een punt achter te zetten.’

Gezien de huidige situatie met de coronacrisis is het plan om Sawadee Reizen te verkopen door het moederbedrijf ingetrokken. Sawadee zal permanent onderdeel gaan uitmaken van de divisie Avontuur van Travelopia, waarvan onder andere ook Exodus en Trek America deel uitmaken.  Dit betekent tevens dat er op dit moment geen nieuwe directeur in de plaats van De Ridder zal worden benoemd.
De Travelopia Group staat onder leiding van managing director Sam Seward,

De Ridder: ‘De komende tijd ga ik zorgen voor een goede overdacht van mijn taken en verantwoordelijkheden. Dit is dus nog geen afscheidsmail, want er is vast en zeker nog veel te doen.’

Jan de Ridder werkte sinds 2011 bij Sawadee Reizen, waar hij sinds 2014 managing director was. Hij is vooral bekend als directeur van De Boer & Wendel, waar hij van 1996 tot 2010 heeft gewerkt.

Foto: Jan de Ridder bij het in ontvangst nemen van de Vakantie Award voor Luxe Vakanties in 2018 (Archieffoto TravMagazine)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.