Jan De Kleermaeker overleden - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Jan De Kleermaeker overleden

Door: | 1 november, 2019

Jan De Kleermaeker, voormalig directeur van Travel Trend, is op 82-jarige leeftijd overleden. Het afscheid heeft inmiddels in besloten kring plaatsgevonden.

De charismatische De Kleermaeker was van 1992 tot 1999 directeur van Travel Trend en speelde een belangrijke rol in de uitbreiding van het touroperating-product van Travel Trend, dat ooit begon als consolidator. Aan het eind van zijn carrière bracht hij Travel Trend onder in de voormalige West European Leisure Group, een grote internationale reisonderneming die onderdeel was van Airtours plc.

Sinds 2005 is Travel Trend weer een zelfstandig bedrijf, met directeur Natasja Eshuis aan het roer en een stille vennoot op de achtergrond. Jan De Kleermaeker bleef na zijn vertrek bij Travel Trend actief betrokken bij de reisbranche, onder meer in de netwerkorganisatie ‘Vrienden van de ANVR’.

‘Jan De Kleermaeker heeft mij in 1996  aangenomen als product manager’, zegt Eshuis. ‘Toen hadden we allebei niet kunnen voorspellen dat ik uiteindelijk in zijn voetsporen zou treden. Twee jaar geleden ben ik nog bij hem op bezoek geweest en hebben we herinneringen opgehaald. Hij zei trots te zijn op Travel Trend en blij om te horen hoeveel medewerkers uit ‘zijn’ tijd nog steeds werkzaam waren bij het bedrijf. Op de voorzijde van zijn rouwkaart stond ‘Never a dull moment’. Dat korte zinnetje is Jan De Kleermaeker ten voeten uit.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel