India: groei uit Nederland vasthouden - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

India: groei uit Nederland vasthouden

Door: | 2 oktober, 2019

Het verkeersbureau van India wil de groei van het aantal bezoekers uit Nederland van de afgelopen jaren vasthouden en waar mogelijk vergroten. Dat stelde Shovana Sarangi, assistant director van Indiatourism in Londen, tijdens een bijeenkomst voor reisprofessionals in Amsterdam.

Die groei is mede te danken aan de introductie van het e-visum. Zo groeide het aantal Nederlandse aankomsten van 66.200 in 2015 naar 81.600 in 2018.
De prijs van een e-visum is 25 dollar en in het laagseizoen 10 dollar. Ook nemen steeds meer touroperators India op in hun portfolio of breiden hun aanbod verder uit.

Hierbij stimuleert het verkeersbureau dat vooral ook de minder bekende delen van het land worden aangeboden, naast de bekende Gouden Driehoek en werelderfgoed Taj Mahal, die breed bekend zijn.
De verbeterde infrastructuur, zowel over land als door de lucht, maakt het samenstellen van rondreizen steeds makkelijker, zegt het verkeersbureau.

Voor Petra Hoogkamp en Konstanze Mulstegen van The Travel Club was de avond extra bijzonder: zij gingen naar huis met een geheel verzorgde reis naar India voor twee personen.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel