Ilse Hage vertrekt bij Sunny Cars - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Ilse Hage vertrekt bij Sunny Cars

Door: | 4 november, 2019

Ilse Hage vertrekt bij Sunny Cars, waar ze werkte als coördinator B2B marketing & PR. Het is volgens haar tijd om een nieuwe weg in te slaan.

‘Toen ik 5,5 jaar geleden aan de slag ging op de marketingafdeling van Sunny Cars, kwam ik terecht in een klein team waar veel creativiteit van werd gevraagd. Inmiddels is het bedrijf enorm gegroeid, werken we met 10 man op de marketingafdeling en zijn veel processen door de professionalisering gestandaardiseerd. Heel logisch natuurlijk, maar ik kan er minder mijn hart en creativiteit in kwijt.

Daarom is dit voor mij het juiste moment om een andere route te kiezen. Hoe die er precies uit gaat zien, is nog niet duidelijk. Daar ga ik de komende maanden tijd voor nemen. Ik ben erg begaan met duurzaamheid en andere maatschappelijke thema’s, dus de kans is groot dat ik die kant op ga.’ (Foto: Facebook).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Sandra Boer

    Goede zoektocht & mooie nieuwe uitdaging gewenst Ilse !

  2. Hans Bos

    Ilse: go for it!