Icelandair hervat vluchten op Amsterdam - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Icelandair hervat vluchten op Amsterdam

Door: | 16 juni, 2020

Icelandair heeft een groot deel van zijn operatie weer hervat. Dat zegt de airline bij zijn update van het vliegschema van 1 tot en met 19 juli.

Deze vluchten worden als basis beschouwd waarop het vliegschema ná 19 juli verder wordt uitgebreid.
‘Er is voorzichtig ingepland, zodat we geen vluchten uit dit schema hoeven te annuleren, maar zodat we gaandeweg enkel vluchten zullen gaan toevoegen.‘

Deze pagina met het vliegschema wordt continue geactualiseerd.

Icelandair vliegt sinds 15 juni weer tussen Schiphol en de luchthaven Keflavik op IJsland. Voorlopig zijn er vier vluchten per week (dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag) die worden opgevoerd naar acht per week in de eerste helft van juli.

Icelandair werkt samen met partners aan een veilige reisomgeving, maar vraagt ook passagiers om hun steentje bij te dragen. De service aan boord is anders dan passagiers gewend zijn, om het contact tussen passagiers en crew zoveel als mogelijk te vermijden.

Het dragen van een mondkapje aan boord is per 15 juni voorlopig verplicht.
Ook wordt het meenemen van handbagage beperkt tot handbagage dat onder de stoel past.
Passagiers kunnen overige handbagage (gratis) inchecken bij de check-in of gate om zodoende het aantal touch-points aan boord te beperken.

De IJslandse overheid heeft aangekondigd passagiers die in IJsland aankomen te testen op het coronavirus. De test is voor passagiers die tussen 15 juni en 30 juni aankomen gratis; passagiers die per 1 juli in IJsland aankomen betalen circa 100 euro. (Foto Shutterstock)

Bekijk hier het informatie-filmpe van Icelandair.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.