HolidayTaxis: uitbreiden in Nederland - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

HolidayTaxis: uitbreiden in Nederland

Door: | 13 juni, 2019

Na de overname door Hotelbeds, eind 2018, werkt HolidayTaxis in Nederland aan uitbreiding. Lieke van der Steen, het bekendste gezicht voor HolidayTaxis in de Benelux, is recent benoemd tot Senior Partnerships Manager voor HolidayTaxis Group.

Zoals TravMagazine al eerder meldde, is Juliëtte Roos aangetrokken als de nieuwe Business Development Manager voor de Benelux & Nordics. Zij is afkomstig van Floow Travel en Bentour Reizen, waar ze salesmanager was.

Samen met Hotelbeds, dat claimt de grootste B2B-beddenbank in de wereld te zijn, worden de krachten gebundeld. ‘De samenwerking biedt meer mogelijkheden om te groeien’, zeggen Van der Steen en Roos.

‘HolidayTaxis blijft een zelfstandige onderneming, maar kan door de overname enorm profiteren van het aanbod van de leveranciers en distributiepartners, zoals de one-stop-shop in transfers en transportproducten.’
HolidayTaxis is als transferservice actief op meer dan 21.000 bestemmingen in 150 landen. Het aanbod varieert van luchthaventaxi’s, shuttles, minibussen, luxe limousines, rolstoeltoegankelijke voertuigen tot elektrische auto’s en helikopters.

Foto: Juliëtte Roos en Lieke van der Steen.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel