Hanita van der Meer naar OYO Vacation Homes - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Hanita van der Meer naar OYO Vacation Homes

Door: | 13 januari, 2020

Hanita van der Meer, voormalig PR & Communicatie specialist en woordvoerder van Thomas Cook Nederland, is aan de slag gegaan als Brand PR directeur bij OYO Vacation Homes.

Met de overname van de @Leisure Group in het voorjaar van 2019 kwam OYO Vacation Homes een stap dichterbij haar doel om de grootste speler op de verhuurmarkt van vakantiehuizen te worden wereldwijd. De groeiambities zijn duidelijk en zowel Belvilla als Dancenter zijn zeer belangrijke consumentenmerken.

Van der Meer gaat de merkvoorkeur van Belvilla in Nederland en die van Dancenter in Denemarken en Duitsland consolideren en de naamsbekendheid van Belvilla vergroten in alle Europese markten waar Belvilla zich op richt.
‘Om de naamsbekendheid verder te vergroten, hebben we een ervaren PR-professional nodig, die we in Hanita hebben gevonden’, zegt Tobias Wann, Global CEO OYO Vacation Homes.  ‘Met haar kennis en ervaring in de reisbranche zal ze de merken verder uitbreiden, zowel nationaal als international.’

‘Ik kijk er erg naar uit om bij te dragen aan de groeiambities en de mooie merken van OYO Vacation Homes onder de aandacht te brengen van potentiële vakantiegangers en huiseigenaren’, zegt Van der Meer. ‘Het feit dat ik ook kan helpen bij de uitbreiding binnen Europa klinkt me als muziek in de oren.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel