HAL verlengt cruisepauze tot 31 maart 2021 - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

HAL verlengt cruisepauze tot 31 maart 2021

Door: | 21 november, 2020

Holland America Line verlengt de pauze van de cruiseactiviteiten voor alle afvaarten tot 31 maart 2021. HAL zal ook een aantal langere reizen annuleren en cruises van acht dagen of langer die de Verenigde Staten aandoen tot 1 november 2021.

Dat heeft de rederij bekendgemaakt.

Cruises die worden beïnvloed door deze pauze zijn:
-Alle cruises die vertrekken van 1 januari tot en met 31 maart 2021.
-Cruises van acht dagen of meer die een Amerikaanse haven aandoen tot 1 november 2021.
-Geselecteerde langere reizen in Azië, Australië/Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika tot medio april 2021. Sommige afvaarten worden verschoven naar vergelijkbare data in 2022.

Gasten en hun reisagenten worden op de hoogte gebracht van de annuleringen en opties voor Future Cruise Credits en omboekingen.

Holland America Line is begonnen met schepen voor te bereiden en het implementeren van procedures om te voldoen aan alle vereisten die nodig zijn voor goedkeuring, om na de pauze te varen. Meer details over het hervatten van de cruises worden zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Gasten die een langere reis naar Zuid-Amerika aan boord van Westerdam, naar Azië aan boord van Noordam of naar Australië/Nieuw-Zeeland aan boord van Oosterdam hebben geboekt, worden omgeboekt naar vergelijkbare data en routes in 2022.

Gasten die de Voyage of the Vikings cruise geboekt hebben, die op 9 juli 2021 aan boord van Zaandam gepland stond, worden naar een vergelijkbare datum in 2022 verplaatst. (Foto HAL)

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.