HAL rolt Club Orange programma verder uit - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

HAL rolt Club Orange programma verder uit

Door: | 27 september, 2019

Holland America Line gaat zijn Club Orange programma vanaf oktober 2019 uitrollen op alle schepen van de vloot. Het nieuwste programma, dat momenteel al beschikbaar is op negen schepen, biedt gasten extra luxe en service met prioriteitstoegang, exclusieve voorzieningen en speciale evenementen.

De beschikbaarheid van Club Orange is per cruise gelimiteerd tot een beperkt aantal hutten en biedt onder andere hut upgrades binnen de geboekte categorie en een speciaal ‘Captain’s Choice’ evenement aan boord. Gasten in de Neptune en Pinnacle Suites ontvangen alle voordelen van Club Orange (behalve de suite upgrade en het speciale evenement) zonder extra kosten. Alle Club Orange-gasten hebben recht op extra privileges, waaronder privé eetgelegenheid, voorrang bij diverse services en een directe telefoonlijn met de conciërge.

Het ‘Captain’s Choice’ evenement aan boord kan bestaan uit een rondleiding achter de schermen van het schip, exclusieve winkelmomenten aan boord of een kennismaking met muzikanten en artiesten aan boord onder het genot van een kopje koffie.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel