HAL: breed aanbod Canada en New England - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

HAL: breed aanbod Canada en New England

Door: | 6 december, 2018

Holland America Line legt volgend jaar een focus op Canada en New England, met 34 cruises tussen april en oktober 2019. Hiermee claimt HAL meer cruises in deze regio te hebben dan elke andere grote cruisemaatschappij. Passagiers kunnen kiezen uit negen routes, variërend van zeven tot twaalf dagen aan boord van de Veendam, de Zaandam en de Zuiderdam.

Vanaf april varen de drie schepen verschillende cruises van zeven, tien, elf en twaalf dagen vanuit Boston, Fort Lauderdale, New York City en Montréal en Québec in Canada. Tijdens de cruises worden enkele van de meest iconische bestemmingen in de regio aangedaan, waaronder Charlottetown, Sydney en Halifax in Canada en Bar Harbor in Maine.

‘Canada en New England stonden altijd bekend als een echte herfstcruise-bestemming door de kleurrijke bossen. Door de spectaculaire attracties in de regio zijn de bestemmingen nu ook bij warm weer populair’, zegt Orlando Ashford, President van Holland America Line.
‘Door cruises in verschillende seizoenen aan te bieden, kunnen onze gasten kiezen in welk seizoen ze Canada en New England willen verkennen. Het is ook een heel aantrekkelijke bestemming voor een gezinscruise in de zomervakantie.’

Foto: Een schip van HAL in het Canadese Quebec.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel