Gorcums Reisburo is vanaf nu Travel Store - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Gorcums Reisburo is vanaf nu Travel Store

Door: | 1 november, 2019

Het was al eerder aangekondigd, maar de Gorcums Reisburo Groep voegt per 1 november alle merknamen samen tot Travel Store.

Travel Store is de naam van het reisbureau in de Waalse kerk in Dordrecht, dat eigenaren Ron en Frank Visch vorig jaar zomer openden. Het wordt nu de naam voor de Gorcums Reisburo Groep en de bekende merken die in de groep actief zijn; Regio Reisburo, Traveltroef (website en winkel)\, zakenreistak Piloot Koen en maatwerkafdeling ReisTeam.

Het reisbedrijf, met het hoofdkantoor in Gorinchem, is in 1975 gestart en is nog altijd een 100 procent zelfstandig familiebedrijf. ‘En dat blijft zo’, zegt directeur Frank Visch.
‘Het is tijd voor een volgende stap, één duidelijk merk dat alle kennis, ervaring en aanbod bundelt: Travel Store, de wereld aan reizen”.

Op de vraag of Visch nog toekomst ziet in het reisbureau reageert hij zelfverzekerd. ‘We gaan het verschil maken door de kennis van echte specialisten te combineren met hedendaagse techniek.’

Zo wordt binnenkort een nieuwe en gebruiksvriendelijke (mobiele) website gelanceerd: www.travelstore.nl. Klanten kunnen hier tijdens het boeken gemakkelijk de hulp inschakelen van een echte specialist. Daarnaast komt er een speciale website voor inspiratie en komt er een interactief Travel Blog. Tevens wordt de bereikbaarheid uitgebreid met WhatsApp, webchat en live video calls.

Zakenreisbureau Piloot Koen gaat Travel Store Business heten. Met vestigingen in Gorinchem en Dordrecht wordt midden-Nederland bediend.

Foto: Ron en Frank Visch bij de nieuwe naam Travel Store.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel