Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Gert de Caluwe: ‘Ik leef al jaren uit m’n koffer’

Door: | 9 september, 2019

Minder hoeven te reizen en meer tijd kunnen besteden aan zijn familie. Dat zijn voor Gert de Caluwe de belangrijkste redenen om te vertrekken als CEO van Sunweb Group.

‘Ik leef al jaren uit m’n koffer. Ik ben de laatste 15 jaar nooit van maandag tot vrijdag thuisgeweest’, zegt De Caluwe desgevraagd tegen TravMagazine. ‘Ik wil een eind maken aan het midweek-weekend leven. Met grote waarschijnlijkheid worden Sunweb en Corendon straks één bedrijf. Dan wordt het alleen maar erger.’

Maandag werd bekend dat Mattijs ten Brink (Transavia) per 1 december dit jaar aantreedt als nieuwe CEO van Sunweb Group. De Caluwe blijft actief als adviseur ‘voor zo lang dat nodig en gewenst is’.

‘Ik heb de laatste jaren voor Thomas Cook België en Nederland gewerkt en in Oost-Europa. Sinds 2013 werkte ik voor Sunweb en vloog ik vaak op en neer tussen Rotterdam en Zwitserland. Dat zou straks alleen maar meer worden. Het was een weloverwogen beslissing die ik al in april heb genomen.’

Voor de toekomst heeft De Caluwe nog geen concrete plannen. ‘Maar een mens moet plannen hebben. Het zal in ieder geval iets kleinschaligs zijn waarbij ik minder hoef te reizen.’

(Visited 920 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel