Garuda Indonesia presenteert nieuwe culinaire maaltijden - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Garuda Indonesia presenteert nieuwe culinaire maaltijden

Door: | 13 april, 2018

Garuda Indonesia heeft tijdens een feestelijk evenement de nieuwe Business Class maaltijden gepresenteerd. Vindex Tengker, Vice President for Inflight Services, gaf hoogstpersoonlijk de uitleg bij alle nieuwe gerechten.

Alle maaltijden in de Business Class worden bereid door een speciale Cruise Manager – een gekwalificeerde chef met ervaring in verscheidene 5-sterren restaurants. En dat was zeker te zien tijdens de ‘meal presentation’, waart culinaire traditionele en Westerse gerechten op hoog niveau werden gepresenteerd. Daarna mochten de aanwezigen zelf de gerechten proeven tijdens een informele lunch bij de airline catering Gate Gourmet. Ook kwam de ambassadeur voor Indonesië in Nederland, Gusti Agung Wesaka Puja, een vorkje meeprikken.

Het is niet de eerste keer dat de vlag-carrier van Indonesië culinair grootst uitpakt. Al eerder introduceerde de airline het tijdelijke Star Chef programma, op de non-stop vlucht van Amsterdam naar Jakarta. Carrie Ronodihardjo, marketing & sales coordinator, van Garuda Indonesia: ‘Wij zouden geen 5-Star Airline zijn als we dit niet zouden doen.’

Dit zomerseizoen, sowieso tot en met 27 oktober, vertrekt Garuda Indonesia rond het middaguur vanaf Schiphol. De aankomst in Jakarta (Soekarno Hatta Airport) is dan om 06.50 uur ’s ochtends. Dat betekent dat de passagiers nu, wanneer zij doorvliegen naar 1 van de 67 binnenlandse bestemmingen, vaak voor het middaguur aankomt.

Lees in het komende nummer van TravMagazine meer over Garuda Indonesia.

 

(Visited 139 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel