FTI: gratis omboeken en meer aanbod - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

1 Reactie

FTI: gratis omboeken en meer aanbod

Door: | 19 juni, 2020

Onder het motto ‘FTI goes Europe’ geeft de Duitse touroperator klanten zekerheid bij het plannen van hun vakantie. Daarom is er nu een gratis omboekingsactie.

Klanten (van FTI Touristik, BigXtra en 5vorFlug) die naar een bestemming zouden reizen die nog geen code geel heeft, met vertrek in juli of augustus 2020, kunnen gratis omboeken. Daarnaast is er een 100 euro omboekbonus. Reisbureaus ontvangen volledige commissie op de nieuwe boeking.

Met deze campagne willen we onze verkooppartners ondersteunen’, zegt Richard Reindl, Directeur Sales & Trade Marketing van FTI.
Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar vakanties binnen Europa zet FTI ook extra vluchten in met Holiday Europe naar populaire Europese bestemmingen als Griekenland, Kroatië en de Canarische Eilanden.

Bezorgde of besluiteloze klanten kunnen bij nieuwe boekingen gebruik maken van de ‘Zorgeloze Zomer – Limited Edition’ campagne zonder een aanbetaling. De betaling moet kort voor vertrek worden gedaan, uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de reis. Annuleringskosten zijn niet van toepassing tot 14 dagen voor vertrek.
‘Meer flexibiliteit in de vakantieplanning kunnen we niet geven’, zegt CEO Ralph Schiller.

Op de servicepagina van de FTI Group staat meer informatie over het omboekproces en de hotellijst waarvoor de omboekbonus wordt toegekend. (Foto Shutterstock)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. M. Berkenbosch

    Jammer dat er geen coulanceregeling is voor XFTI.

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.