FST Group neemt Robinson Cruises over - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

FST Group neemt Robinson Cruises over

Door: | 8 januari, 2020

De FST Group heeft Robinson Cruises overgenomen. Robinson Cruises bestaat 26 jaar en is onder leiding van eigenaresse Astrid Nouwens uitgegroeid tot een toonaangevende zeecruise-specialist in Nederland, zegt het bedrijf.

‘Ik heb ‘mijn kindje’ overdragen aan een mooie groep van specialisten’, zegt Astrid Nouwens. ‘Hier binnen kan Robinson Cruises zich verder ontwikkelen met behoud van eigen identiteit, karakter en de door mij gehanteerde strategie. Ik heb er vertrouwen in en zal me de komende tijd blijven inzetten voor de verdere uitbouw.’

Robinson Cruises blijft in Breda aan de Liesbosstraat gevestigd. Astrid Nouwens blijft leiding geven en blijft nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken.

‘Wij koesteren het DNA van Robinson Cruises, daar het immers gaat om onderscheidend vermogen. Alle tot nu toe overgenomen reisspecialisten behouden hun eigen gezicht en opereren als zelfstandige entiteiten onder de paraplu van de FST Group’, zegt Cees van Pelt, CEO en eigenaar van de FST Group. ‘Opnieuw zijn wij erin geslaagd een prachtige parel toe te voegen aan ons familiebedrijf.’

Vorige maand maakte FST Group de overname van Agro Reizen bekend. Het portfolio van FST Group bestaat nu uit Air Cruise Collection, Friendship Cruises, Hannick Reizen en Incento Treinreizen.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel