Faillissement voor Reisbureau Friesland - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Faillissement voor Reisbureau Friesland

Door: | 18 juni, 2020

Voor Reisbureau Friesland, met vestigingen in Harlingen en Bolsward, is het faillissement uitgesproken. Dat meldt het reisbureau op zijn Facebook-pagina, in een mededeling aan klanten.

‘Tot voor kort hadden wij niet kunnen bedenken dat dit ons zou overkomen, want tot begin maart waren wij een gezond bedrijf met nog veel toekomstplannen. Maar toen was daar ineens corona en niemand van ons had kunnen bedenken wat voor impact deze crisis zou hebben’, schrijven directeur Tom Eijkenaar en zijn medewerkers.

‘Sinds maart zijn wij elke dag druk bezig geweest om reizen om te boeken of te annuleren, echter kwamen er (vrijwel) geen nieuwe boekingen binnen. Ook hebben wij bijna alles wat we in 4 á 5 maanden vóór corona hebben geboekt, weer moeten terugbetalen aan onze klanten. Wij konden dit gevecht tegen corona dus onmogelijk nog winnen.

Het doet ons onnoemlijk veel verdriet dat hier ons avontuur stopt. Dat we niet verder kunnen met datgene wat wij het liefste doen en dat wij nu niet meer uw droomreis mogen verwezenlijken’, aldus het team van Reisbureau Friesland, dat naast Tom Eijkenaar bestaat uit Alina, Alie, Linda, Kirsten, Esther, Froukje en Anja. (Foto Shutterstock)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.