Executive VIP Travel: jubileum en prijzenregen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Executive VIP Travel: jubileum en prijzenregen

Door: | 12 juni, 2019

Met twee presentatie-avonden voor reisagenten en een grote tombola met veel reisprijzen heeft Executive VIP Travel/Executive Golf Travel de viering van zijn jubileumjaar kracht bijgezet. De aanbieder van luxe reizen viert zijn 25-jarig bestaan.

De presentaties werden gehouden in Loosdrecht en in Best, met in totaal ruim 90 bezoekers. Twaalf partners uit de hele wereld waren aanwezig om presentaties te geven. Dat varieerde van luxe hotels tot luxe cruisespecialisten en verkeersbureaus.
De presentatie in Loosdrecht was inclusief BBQ en spectaculaire tochten, op vrijwillige basis, met RIB powerboats. De presentatie in Best was voorzien van een walking dinner. ‘De reisagenten blijven voor Executive VIP Travel belangrijke partners en steunpilaar, voor nu en voor de toekomst’, zegt eigenaar/directeur Rob Joling.

De aanwezige reisagenten kunnen ook nog een bonus jubileum-prijs winnen. Deze ‘boek en winactie’ geldt voor de reisagent die de eerste boeking maakt bij een van de hotels van de Zanzibar Collection. Deelnemers maken ook kans wanneer ze een boeking maken uit het 180 pagina’s dikke, luxe reisboek van Executive VIP Travel of via de nieuwe website (executivetravel.nl).
Dit kan uiterlijk tot 30 september. In oktober wordt het 25-jarig jubileumjaar afgesloten.

Tot slot werd Monique Wijn-de Vos van VakantieXperts Eindhoven uitgeroepen tot reisagent van de maand mei omdat zij een prachtige boeking bij het Burj Al Arab in Dubai had gemaakt. Zij werd beloond met een verblijf van 2 nachten voor 2 personen in Shangri-La’s Villingili Resort & Spa op de Malediven.

Foto: Het team van Executive VIP Travel.

(Visited 148 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel