Eurowings: kans op tickets bij start route naar Slowakije - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Eurowings: kans op tickets bij start route naar Slowakije

Door: | 13 oktober, 2019

Eurowings houdt op maandag 28 oktober een informatief event ter gelegenheid van de start van de route van Düsseldorf naar Košice in Slowakije. Eurowings, onderdeel van Lufthansa Group, begint de zondag ervoor met de route naar het Noordoosten van Slowakije.

Het event vindt plaats in het Holiday Inn Hotel Düsseldorf-Hafen en begint om 10.00 uur.
De organisatie is in handen van Eurowings, dochter van Lufthansa, samen met Košice Region Tourism, Northeast Slovakia, Košice International Airport en het ministerie van Transport van Slowakije.

‘We willen Duitse en Nederlandse agenten bereiken, waaronder reisbureaus, touroperators, MICE kantoren en corporates, met potentiële interesse in Kosice en Noord-Oost Slowakije‘, zegt Bjorn Gianotten van Eurowings.
Hij geeft toe dat maandagochtend 10.00 uur een gewaagd tijdstip is. ‘Maar we zorgen aansluitend voor een goede lunch. Vanuit de Duitse markt markt hebben we al veel aanmeldingen. De stad Košice is na Bratislava de grootste stad van Slowakije en ligt in een erg mooi gebied. Het is een informatieve bijeenkomst. Bovendien verloten we vier retourtickets van Düsseldorf naar Košice, een voucher voor drie nachten in het viersterren Metropol Hotel op de bestemming, twee nachten in AquaCity Resort Poprad en nog veel meer. We ontsluiten een nieuwe regio, waarmee we Košice en Noord-Oost Slowakije als bestemming op de kaafrt zetten.
Aanmelden voor het event kan tot en met 24 oktober via rsvp@kosiceregion.com.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel