EURAM: extra mogelijkheden digitale offertes en roadbook - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

EURAM: extra mogelijkheden digitale offertes en roadbook

Door: | 13 mei, 2019

EURAM heeft extra mogelijkheden toegevoegd aan zijn digitale offertes en roadbook, die eind vorig jaar werden gelanceerd. Tijdens een webinar op donderdag 16 mei wordt een toelichting gegeven.

‘De Nederlandse reisprofessional werd direct fan en omarmde de nieuwe technologie. Vandaag komt EURAM met extra mogelijkheden’, zegt business development director Vincent Hekkert.
De extra mogelijkheden zijn onder andere het kunnen zien wanneer een reiziger een digitale offerte en roadbook bekeken heeft. Ook is er de mogelijkheid het bekijken van een digitale offerte te blokkeren. Daarnaast staan vouchers staan nu ook in het digitale roadbook en is er vrije tekst in het roadbook bij Praktische informatie. Er zijn nieuwe pdf- en word-documenten met een moderne uitstraling. De vouchers hebben een fris nieuw jasje (met On Spot-Support).

Reisprofessionals kunnen zich inschrijven voor de webinar ‘EURAM vernieuwt’. Deze wordt gegeven op donderdag 16 mei van 10.00 tot 10,20 uur, met een live demo van de nieuwe functies en werkwijze
Aanmelden kan hier.

(Visited 62 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel