Eppo Steenhuisen (Askja) kandidaat ANVR-bestuur - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Eppo Steenhuisen (Askja) kandidaat ANVR-bestuur

Door: | 29 mei, 2019

Eppo Steenhuisen, directeur/mede-eigenaar van Askja Reizen in Arnhem, is voorgedragen als nieuw lid van het ANVR-bestuur. Hij vervangt daarin Hans de Wilde van Tenzing Travel, die stopt als bestuurslid.

Askja is specialist op onder andere IJsland en Alaska. De benoeming van Steenhuisen staat op de agenda voor de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering, die in het najaar wordt gehouden.
‘We vinden het hartstikke jammer dat Hans de Wilde heeft moeten besluiten te stoppen als bestuurslid. Met Eppo Steenhuisen krijgen we er een reisondernemer in hart en nieren voor terug. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee’, zegt ANVR-voorman Frank Oostdam.
Volgens het reglement kan elk lid van de ANVR tot één week voor de algemene ledenvergadering schriftelijk een tegenkandidaat stellen.

Het ANVR-bestuur bestaat naast de nieuwkomer uit Diederik Banken (BCD Travel Nederland), Werner van Disseldorp (Disma Reizen), Marjon Kaper (ANWB Reizen), Don Kaspers (D-rt Groep), Arjan Kers (TUI Nederland) Jeroen Martron (Airtrade Holland) en voorzitter Frank Oostdam.

Foto: Eppo Steenhuisen.

(Visited 149 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel