Eerste vlucht AIS Airlines van Münster-Osnabrück naar Berlijn - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Eerste vlucht AIS Airlines van Münster-Osnabrück naar Berlijn

Door: | 4 november, 2019

Het was in september al aangekondigd, maar AIS Airlines is maandag gestart met de nieuwe route vanaf Münster/ Osnabrück naar Berlijn. Hiermee springt AIS in op de vraag naar de bestemming Berlijn sinds Air Berlin is weggevallen.

‘Berlijn is een van de steden met de grootste vraag in deze regio, die lange tijd niet werd bediend, dus we zijn bijzonder verheugd deze bestemming weer in het vliegplan te kunnen opnemen’, zegt  Rainer Schwarz, directeur van de Flüghafen Münster/Osnabrück.

‘Münster/Osnabrück is een belangrijke locatie voor ons, waar we met deze stap nu in totaal drie vliegtuigen hebben gestationeerd’, zegt Arend van der Meer, CEO van AIS Airlines.

IS Airlines werd opgericht in 2009 en heeft een vloot van negen BAe Jetstream 32turboprops, gevestigd in Lelystad. Het bedrijf exploiteert al bijna zes jaar met succes de lijnverbinding tussen Münster/Osnabrück en Stuttgart. Per 2 september is ook de tweedaagse verbinding met Kopenhagen van start gegaan die op dit moment zeer goed loopt. Berlijn is een goede aanvulling op het vluchtaanbod van Münster/ Osnabrück.

Elke maandag tot en met vrijdag wordt er twee keer per dag vanuit Münster-Osnabrück naar Berlijn-Tegel en retour gevlogen. De vluchttijd is 1 uur en 15 minuten. Dit geeft zakenreizigers de mogelijkheid om een hele werkdag in Berlijn door te brengen en ’s avonds weer thuis te zijn.
De vluchten zijn beschikbaar in alle reserveringssystemen en op de website van AIS Airlines.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel