Eerste Casa Cook buiten Europa: Mauritius - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Eerste Casa Cook buiten Europa: Mauritius

Door: | 16 mei, 2018

De eerste Casa Cook wordt in de winter van 2019 buiten Europa geopend: op Maurituius. Dit hebben Thomas Cook en Neckermann Reizen woensdag aangekondigd.

Het 130 kamers tellende hotel is alleen toegankelijk voor volwassenen. Het is gelegen in Turtle Bay, aan de noordwestkust van het eiland. Casa Cook Mauritius ligt direct aan het strand en opent eind volgend jaar haar deuren. Het hotel beschikt over een reeks aan het water gelegen swim-up-kamers.

Casa Cook, werd drie jaar geleden gelanceerd met de opening van het eerste hotel op het Griekse eiland Rhodos. Daarna volgde Kos en aan het einde van deze zomer opent het derde hotel op Kreta, in het pittoreske Chania. Het vierde hotel mag volgend jaar zomer haar deuren openen op Ibiza.

Casa Cook is bedacht door Thomas Cook en Neckermann Reizen om een ​​nieuw publiek aan te trekken voor de traditionele pakketreisvakantie.

Carola Hoekstra, Managing Director van Thomas Cook Nederland zegt: ‘Elke Casa Cook die we hebben geopend, heeft een nieuwe standaard gezet op die vakantiebestemming. Mauritius wordt al gezien als een high-end, premium vakantiebestemming met veel geweldige hotels, maar we hebben er alle vertrouwen in dat wanneer Casa Cook wordt geopend, dit ook hier een toonaangevend hotel gaat worden.’

(Visited 189 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel