Cuendet stopt als zelfstandig merk - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Cuendet stopt als zelfstandig merk

Door: | 31 juli, 2019

Het label Cuendet, verhuurder van luxe vakantievilla’s, houdt op te bestaan als zelfstandig merk. Na de laatste 10 jaar als sub merk onderdeel te zijn geweest van Novasol worden zowel het aanbod van Cuendet als het merk volledig geïntegreerd binnen Novasol.nl.

Het aanbod was al volledig boekbaar via Novasol, nu is echter definitief besloten om alle marketingactiviteiten rondom het merk te stoppen, de website Cuendet.nl op te heffen en de gasten verder te leiden naar Novasol.
Vakantiehuisverhuurder Cuendet, ontstaan in Zwitserland, heeft zich ontwikkeld tot één van de leidende aanbieders van hoogwaardige vakantieonderkomens in Italië, vooral in Toscane.

Sinds 2009 is Cuendet onderdeel van Novasol. Deze breidde het aanbod van Cuendet verder uit met luxe vakantievilla’s in Frankrijk, Spanje en Kroatië.
‘Met een aanbod van ruim 50.000 vakantiehuizen in 27 Europese landen zijn wij ervan overtuigd dat wij voor ieder type gast het geschikte vakantiehuis- of villa hebben’, zegt Frans Schoon, directeur van Novasol Benelux.

‘Het is belangrijk dat onze gasten hun ideale accommodatie gemakkelijk en snel kunnen vinden via de website. Het zoek- en boekproces wordt bij Novasol continu geoptimaliseerd zodat de gast snel en overzichtelijk het vakantiehuis van zijn keuze kan vinden. Om ook de gasten via Cuendet te voorzien van dit soort gebruiksvriendelijke zoekfilters en uitgebreide informatie over de vakantiehuizen, hebben we besloten om alles te integreren binnen Novasol.nl.’

(Visited 171 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel