Cruise Travel: leren, varen en feesten op 4 november - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Cruise Travel: leren, varen en feesten op 4 november

Door: | 11 juli, 2019

Cruise Travel houdt maandag 4 november een leer/vaar/feest combinatie voor reisagenten. Dat gebeurt in samenwerking met MSC Cruises en veel collega’s uit de reiswereld.

De dag begint met een reisagentenochtend in Amersfoort, waar circa 20 rederijen aanwezig zijn voor diverse workshops. Bezoekers krijgen alle nieuwtjes voor het boekingsseizoen 2020 te horen. Een lunch in ingegrepen. Het ochtenddeel vindt plaats in Leerhotel het Klooster in Amersfoort, van 10.00 tot 14.00 uur.

Na de lunch (14.30 uur) gaat het met Cruise Travel-bussen naar de Cruise Terminal Rotterdam, waar het nieuwste cruiseschip van MSC Cruises, de Grandiosa, ligt aangemeerd. MSC Cruises houdt een rondleiding en aansluitend is er ‘s avonds een mega-feest aan boord van het nieuwe schip.
Als Cruise Travel-partner ben je verzekerd van toegang tot het schip, het feest en krijg je (samen met een collega) een 2-persoonshut voor een overnachting aan boord.

De volgende ochtend, na het ontbijt aan boord, vertrekken de Cruise Travel bussen weer naar Amersfoort, waar deelnemers hun reis kunnen voortzetten vanaf de parkeerplaats bij het Leerhotel het Klooster of het station.

Inschrijven voor dit event kan hier.

Er is plaats voor 150 partners. Van belang is dat je je samen met een collega inschrijft als je gebruik wilt maken van de gratis overnachting. Samen deel je de hut aan boord. Bij meer dan 150 aanmeldingen wordt er geloot.

(Visited 332 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel