Corendon zoekt proefslapers voor Costa Holanda - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Corendon zoekt proefslapers voor Costa Holanda

Door: | 20 mei, 2020

Corendon is op zoek naar reisagenten die op 4 of 5 juni willen proefslapen in het Corendon Village Hotel in Amsterdam-Badhoevedorp. Agenten kunnen dan zelf ervaren wat de Costa Holanda inhoudt, het Nederlandse vakantieconcept met een verblijf in het Corendon Village Hotel, afgewisseld met een stranddag bij de Corendon Beach Club in Zandvoort.

‘Agenten kunnen dan even genieten van een beetje luxe en hopelijk zon, zee en strand, na wekenlang hard werken’, zegt Brand & Marketing manager Dick Gussen.
‘We hebben nog beperkt ruimte vanwege de 1,5 meter maatregelen, dus we zullen gaan loten.’

Het Corendon Village Hotel Amsterdam opent op 1 juni weer zijn deuren. Het hotel is volledig aangepast op de nieuwe situatie en voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM. Het concept van het viersterrenhotel is aangepast en is nu op basis van all-inclusive.

Corendon zoekt nu proefslapen die het all-inclusive hotel aan de ‘Costa Holanda’ willen testen binnen de anderhalve meter richtlijnen. Met de ervaringen van de reisagenten wil Corendon zijn service en beleving nog beter afstemmen op toekomstige gasten.

Bij aankomst in het hotel krijgen agenten een checklist overhandigd, die zij de volgende dag met hun feedback bij de receptie kunnen inleveren.
De datum is 4 of 5 juni, met verblijf voor één nacht in een tweepersoons kamer. Deelnemers kunnen op het aanmeldformulier hun voorkeursdatum doorgeven.

Aanmelden kan tot en met 27 mei, 12.00 uur. De winnaars worden aan het eind van die dag persoonlijk via een e-mail op de hoogte gebracht. Deelname is gratis.

Aanmelden kan hier.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.