Corendon: vijfsterren hotel en strandtent in Zandvoort - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Corendon: vijfsterren hotel en strandtent in Zandvoort

Door: | 28 november, 2019

Corendon gaat een vijfsterren hotel realiseren in Zandvoort. De koopovereenkomst voor de kavel grond is woensdag getekend, zegt Martin de Boer, directeur Marketing bij Corendon Hotels & Resorts.

Het hotel in Zandvoort wordt de vierde hotel van Corendon in Nederland, naast de drie bestaande hotels in Amsterdam en Badhoevedorp. De kavel grond wordt in april komend jaar overgedragen. Het nieuwe hotel komt op het Badhuisplein, naast het Holland Casino.

Details over het hotel zijn nog niet bekend, zegt De Boer. ‘We gaan nu plannen maken. We gaan in gesprek met de gemeente over wat we op die plek precies mogen doen, zoals de maximale bouwhoogte. De gemeente Zandvoort wil dat deel van de boulevard upgraden en daar werken we natuurlijk graag aan mee. De bouwtijd is circa anderhalf jaar.’
Ook over het aantal kamers in het nieuwe hotel is nog niets bekend. ‘Wel staat vast dat het een compleet hotel wordt, met alles erop en eraan.’

Naast de kavel grond voor het hotel heeft Corendon ook een strandtent gekocht. Het gaat om het bestaande The Barefoot Cottage, dat eind maart onder de vlag van Corendon zijn deuren opent. (Foto Shutterstock).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Marcel Eilders

    Fantastische proficiat 👍🏻