Corendon: ruim 1.200 reisagenten willen proefslapen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Corendon: ruim 1.200 reisagenten willen proefslapen

Door: | 2 juni, 2020

De oproep van Corendon, dat proefslapers zocht voor het Corendon Village Hotel in Amsterdam-Badhoevedorp vanwege de lancering van de ‘Costa Holanda’, heeft ruim 29.000 reacties opgeleverd. Ruim 1.200 hiervan waren afkomstig van reisagenten.

‘Dat betekent dat er erg veel belangstelling is, zowel van consumenten als reisagenten’, zegt Brand & Marketing manager Dick Gussen desgevraagd aan TravMagazine. ‘Van de 1.200 agenten die zich hebben aangemeld, mogen er ruim 250 komen proefslapen. We hebben drie extra dagen speciaal voor reisagenten toegevoegd.’

Op 4 en 5 juni is er een mix van consumenten en agenten die komt proefslapen. Daarnaast zijn er drie extra dagen, op 9, 10 en 11 juni speciaal voor agenten.

Het is de bedoeling dat de deelnemers zelf ervaren wat de Costa Holanda inhoudt, het Nederlandse vakantieconcept met een verblijf in het Corendon Village Hotel, afgewisseld met een stranddag bij de Corendon Beach Club in Zandvoort.

Het Corendon Village Hotel Amsterdam heeft maandag zijn deuren weer geopend. Het hotel is volledig aangepast op de nieuwe situatie en voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM. Het concept van het viersterrenhotel is aangepast en is nu op basis van all-inclusive.

Vanwege het grote aantal aanmeldingen voor het gratis verblijf moest er worden geloot. Bij aankomst in het hotel krijgen de deelnemers een checklist overhandigd, die zij de volgende dag met hun feedback bij de receptie kunnen inleveren.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel